buysrogge Uneto VNi

buysrogge elekticien keurmerken ccv 2018

Buysrogge gecertificeerd CCV

 

 

 

 

 

 

Erkenningen en certificeringen

ERKENNINGEN BEWIJZEN ONZE VAKBEKWAAMHEID.

Waarom wij gecertificeerd zijn?

Techniek en de organisatie van veiligheid zijn zó ingewikkeld geworden, dat de meeste eindgebruikers niet meer zelf kunnen nagaan of de maatregelen goed of onvoldoende zijn.

Want wie weet:

  • Welke diploma’s een elektricien en installateurs moeten hebben?
  • Hoe veilig de vertrouwelijke gegevens over de klant en het beveiligde pand zijn opgeborgen?
  • Of een bedrijf zich houdt aan de installatievoorschriften voor inbraak alarmapparatuur?

Om de eindgebruiker te helpen, zijn regelingen gemaakt die de kwaliteitsstandaard aangeven. Kiwa NCP is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een CCV erkenning geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf. Met een erkenning kunnen bedrijven zich onderscheiden van niet gecertificeerde bedrijven. De Kiwa NCP erkende bedrijven worden dan door Kiwa NCP gecontroleerd op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregeling waarvoor zij erkend zijn. Met een Kiwa NCP erkenning geven gecertificeerde bedrijven aan dat zij voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau.

Onze erkenningen UNETO-VNI en CCV

Bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt UNETO-VNI op zijn beurt hoge eisen aan het vakmanschap. Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen we op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten.
Kiwa NCP is een certificatie-instelling op het gebied van brandveiligheid en criminaliteitspreventie. De activiteiten van Kiwa NCP richten zich op kwaliteit in beveiliging en het organiseren van verbeterprocessen in preventie van brand en criminaliteit.