BEVEILIGING WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN

Heeft u een bedrijfspand, dan wilt u graag weten wie uw pand betreedt. Daarom is het een veilig gevoel dat u ook daadwerkelijk kunt zien wie er binnenkomt, wie er binnen is en of er een bedreiging is voor uw eigendommen, medewerkers of klanten.

Buysrogge biedt een totaal pakket op gebied van beveiliging:

Onze vakkundige en BORG gecertificeerde installateurs plaatsen uw installatie en verzorgen het periodiek onderhoud aan uw beveiligingsnetwerk.

Wij helpen graag mee aan een veilig gevoel voor u en uw medewerkers.

Ook voor de particuliere markt houden wij inbrekers zoveel mogelijk buiten!

Buysrogge biedt particulieren en het MKB diverse  basissets aan voor een slim en uitgekiend beveiligingssysteem van o.a. Paradox en AJAX ( geschikt voor woningen) onbeperkte draadloze uitbreidingsmogelijkheden met gebruiksvriendelijke handbedieningen.

AJAX beveiliging.

AJAX beveiligingsoplossingen is een draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Het systeem kan volledig via uw smarthphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. Download hier onze AJAX beveiligingsoplossingen brochure!

PARADOX beveiliging 

Met de Digiplex Evo modulaire opbouwserie kunt u eenvoudig draadloze componenten toevoegen om een systeem te bouwen dat uw woning of bedrijfsgebouw optimaal beveiligt tegen inbraak en brand. Download hier onze PARADOX DIGIPLEX EVO brochure!

Video en intercom in huis, een veilig gevoel.

Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Buysrogge camerabeveiliging