Geregistreerd_Business_Partner

 

Buysrogge en Ziggo Zakelijk 

Ziggo afnemers van Buysrogge kiezen liever voor één contactpersoon, die alles regelt, eerstelijns storingen oppakt en uitzet bij Ziggo.

Wij hebben als onafhankelijke telecomspecialist bewust gekozen voor de zakelijke diensten van ZIGGO. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u. Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners zoals Buysrogge Safe. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken. De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stelt Ziggo in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren.

Wij zijn gecertificeerd voor alle Ziggo producten maar hieronder vindt u de meest gevraagde Ziggo diensten die wij leveren voor de zakelijke markt:

ZAKELIJK INTERNET ( voorheen Connect Internet ZZP)

Connect Internet ZZP (Compleet, Pro, Pro Plus), een zakelijk alles-in-1 pakket met internet tot 500 Mbit/s, twee telefoonlijnen en digitale TV. Ideaal voor ZZP’ers of klein MKB die een totaaloplossing zoeken voor internet, TV en optioneel Pin en Wifi. U kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar of 1, 2, 3 jarig contract. Ook heeft u toegang tot 2 miljoen WifiSpots. Daarnaast kunt u via de Ziggo TV app ook op uw tablet of smartphone TV kijken.

Bekijk nu of Zakelijk Internet /  Connect ZZP beschikbaar is op uw adres, of bestel meteen:

ZAKELIJK INTERNET PRO (voorheen Connect Internet MKB)

Zakelijk internet MKB (Compleet, Pro en Pro Plus), de nieuwe internetverbinding tot 500 / 40 Mbit/s van Ziggo Zakelijk met vast IP-adres. Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor internetapplicaties zoals webservers of emailservers. De 5 vaste IP-adressen en een sterke upload snelheid gecombineerd met de bandbreedte garantie en zakelijke SLA maken dit tot een ijzersterk product voor het MKB waarvoor de internetverbinding van levensbelang is.Tevens heeft u toegang tot 2 miljoen WifiSpots

Bekijk nu of  Zakelijk internet / Connect MKB beschikbaar is op uw adres, of bestel meteen:

 

 

Heeft u vragen over de aangeboden diensten, mail naar info@buysrogge.nl