Assen. 27 januari 2016
Buysrogge Safe lanceert nieuwe website en viert 30 jaar bestaan.
Buysrogge Safe, de allround elektro professional voor de zakelijke en particuliere markt, is verheugd met de lancering van de nieuwe website. Het 30 jaar jubilerende bedrijf presenteert online een nieuwe huisstijl, een frisse vormgeving uitbreiding van de dienstverlening en een verbeterde navigatie. De veranderingen binnen de organisatie waren achter de schermen heel duidelijk merk- en zichtbaar “Met de nieuwe website zijn we klaar voor de toekomst” Aldus Piet Buysrogge, de oprichter van Buysrogge Safe b.v.
Buysrogge heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende diensten: branddetectie, inbraakpreventie, camera- en videobewaking, telecommunicatie, elektrotechniek, toegangscontrole voor bedrijven, zonnepanelen en data-infrastructuur.
Via de herkenbare iconen op de website kunnen wij voortaan duidelijker communiceren naar verschillende doelgroepen en sneller schakelen met de (toekomstige) klant. “ We hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat niet iedereen weet wat wij allemaal onder één dak kunnen aanbieden” zegt Menno Nieuwenkamp, bedrijfsleider Buysrogge Safe. “En we gaan er alles aan doen om deze lijn in de komende jaren door te trekken”. Ook het 30 jaar oude logo staat op de lijst voor vernieuwing.
Hoewel de website een duidelijke vormgeving heeft en alles gekaderd is, blijft een website een voortdurend project wat nooit klaar is. Buysrogge Safe zal de komende maanden de content van de website uitbreiden om zo goed mogelijk online zichtbaar te worden voor relaties en klanten”. Ook het 30 jarig jubileum zal de nodige aandacht krijgen.

30jaar logo

Buysrogge lanceert nieuwe website en viert 30 jarig bestaan.