Verhuisbericht Buysrogge Safe 3-11-2018Assen, 3 november 2018

Geachte relatie,

Buysrogge Safe is verhuisd! Voor sommigen komt dit verhuisbericht zomaar uit de lucht vallen, maar achter de schermen zijn wij al een klein jaar bezig met een aantal strategische veranderingen.

Officieel zal per 1 januari 2018 Buysrogge Safe b.v. worden overgenomen door de bedrijfsleider Menno Nieuwenkamp. Met meer dan 20 jaar ervaring naast de zijde van Piet Buysrogge de oprichten en eigenaar, een logische en verstandige keuze. Piet blijft nog wel in beeld als adviseur en zal de komende jaren Menno begeleiden met de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

NIEUW MAAR TOCH BEKEND
Menno Nieuwenkamp heeft met zijn ervaringen en kennis nu focus op groei en verdere ontwikkeling van de dienstverlening. De eerste stappen zijn door deze verhuizing letterlijk gezet. Meer ruimte voor een groter magazijn, een showroom groot genoeg
voor demonstraties, extra kantoren etc. Overigens is dit pand al eerder het onderkomen geweest van Buysrogge samen met de andere twee familiebedrijven van Piet Buysrogge.

OUD EN VERTROUWD
De naam Buysrogge blijft gewoon bestaan. Alle medewerkers verhuizen mee. Telefoonnummers, email en website, u hoeft dit niet te veranderen.

NIEUWE HUISVESTING, NIEUW LOGO!
We zijn trots dat we de naam Buysrogge in ere houden maar wel met een logo van deze tijd. Strak, duidelijk en het zegt straks alles over onze dienstverlening.

Naast dit verhuisbericht, informeren wij u binnenkort meer over onze mooie nieuwe ontwikkelingen.

Wij zien u graag weer op onze nieuwe locatie!

Buysrogge Safe verhuisd naar de Zadelmakerstraat 6 in Assen