ASSEN – Buysrogge Safe is meer dan beveiliging, zegt Piet Buysrogge in zijn kantoor aan de Weverstraat in Assen. “We bieden een breed scala aan diensten en hebben al meer dan 30 jaar grote ervaring met de verschillende elektrotechnische disciplines. Daardoor kunnen we verschillende installatie-onderdelen tegelijk aanleggen en integreren.”

Dat maakt het voor de klant heel overzichtelijk, aldus Buysrogge, want je hebt maar met één bedrijf te maken. “Globaal gezegd: we doen alles waar een draadje aan zit.”
Buysrogge Safe richt zich naast elektrotechniek ook op branddetectie, inbraakpreventie, camera- en videobewakingssystemen en telecommunicatie. “Wij zijn bovendien gecertificeerd voor het leveren, installeren, onderhouden en certificeren van brandmeld-, inbraak- en ontruimingsinstallaties”, zegt bedrijfsleider Menno Nieuwenkamp. “Ons bedrijf zorgt er ook voor dat de systemen goed blijven werken, want Buysrogge Safe beheert ook het onderhoud en de service.”

Jubileum

Dit jaar bestaat de onderneming 30 jaar. Dat jubileum wordt in september feestelijk gevierd met relaties en medewerkers. Daarnaast is de website vernieuwd en de huisstijl voorzien van duidelijk herkenbare iconen ter illustratie van de diverse bedrijfsactiviteiten.

Buysrogge: “Ik ben in 1986 gewoon vanaf de zolderkamer gestart. De auto moest uit de garage, want daar kwamen het gereedschap en de voorraad in te liggen. Het was een sprong in het diepe, maar kijk eens waar we nu staan.”

Via de Stelmaker-  en Zadelmakerstraat vestigde het bedrijf zich in 2008 op het huidige adres aan de Weverstraat 4. Het is een duurzaam pand, waarbij alle benodigde elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen. Het bedrijfspand is elektrisch neutraal. Inmiddels is Piet Buysrogge aan het afbouwen. Zoon Jos, die al meer dan tien jaar in de zaak werkt, zal hem op termijn opvolgen.

Prijsbewust

Buysrogge Safe richt zich zowel op bedrijven als particulieren. Nieuwenkamp: “Wij zijn een prijsbewust en laagdrempelig bedrijf. Klanten kunnen hier gewoon onaangekondigd binnenstappen. Ook voor niet door ons geleverde en aangelegde installaties verlenen we service.”
De retail is voor het bedrijf eveneens geen onbekend terrein. Buysrogge Safe werkt samen met verschillende winkelketens in heel Nederland. “Dit is een speciaal terrein waarin een brede inzet wordt gevraagd. Flexibiliteit is vereist,  want alles moet snel en tijd is geld”, aldus Buysrogge.

Nieuwenkamp: “In deze tijd kun je geen 9 tot 5-mentaliteit meer hebben. Wij hebben een 24/7 storingsdienst voor al onze disciplines die dag en nacht voor de klant paraat staat. In de sterk groeiende en innovatieve branche waarin wij werkzaam zijn, blijven wij ons continu ontwikkelen. Buysrogge Safe BV staat ook zeker de komende 30 jaar voor u klaar!”

 

Buysrogge Safe viert 30 jarig bestaan.