Wij stappen in de schoenenbranche.

Een goed einde van 2019 en een goed begin van dit jaar voor het team van Buysrogge. Wij hebben in de maand december nog een mooie nieuwe opdracht binnengehaald. Namelijk de verbouwing van Travel Clinic KLM Health Services in Schiphol. Dit is een langlopend project waar wij bijzonder trots op zijn.

Voor dit jaar hebben we maar meteen wat grote stappen gemaakt  voor de bouw van flagship store Nelson in Groningen. De nieuwe winkel komt op de vismarkt. (voorheen H&M)schoenBuysrogge zet een groot deel van haar diensten in zoals de realisatie van het lichtplan, elektra breed, databekabeling.

Over Nelson schoenen
Nelson Schoenen is een vooruitstrevende schoenretailer met ruim 100 Nelson winkels in heel Nederland en een succesvolle webshop. Voor de locatie in Groningen wordt een uniek concept uitgerold voor een ultieme klantbeleving. De winkel zal een van de grootste worden van Nederland met een hoog segment A-merken.

Nelson Schoenen is een vooruitstrevende retailer op het gebied van schoenenmode dat al in 1949 werd opgericht. Het familiebedrijf telt inmiddels 104 Nelson winkels in heel Nederland en een succesvolle webshop. Zo’n 70 jaar geleden startte Nelson met de eerste winkels in Purmerend en Haarlem en is sindsdien niet gestopt met groeien.

Bij Nelson staan kwaliteit, comfort en mode hoog in het vaandel. Het hele gezin shopt met gemak schoenen in de Nelson winkels, of online. Van de allerkleinste voetjes tot voeten die iets meer aandacht en steun vereisen of juist voor de trendy en fashionable onder ons: in de Nelson collectie vind je voor ieder wat wils. Het assortiment voor dames, heren en kinderen kenmerkt zich door diverse A-merk schoenen. Daarnaast heeft Nelson ook haar eigen hoogwaardige private label collectie, namelijk Nelson, Nelson Kids en Nelson Home. In de 9 Nelson Premium stores wordt het assortiment verder aangevuld met verschillende internationale hoog segment merken.

De klant staat bij Nelson ten alle tijden centraal. Zowel in de Nelson winkels als online ligt de focus op beleving, service en constante innovatie, om zo de klant altijd van het beste te kunnen voorzien. Zowel de medewerkers in de Nelson filialen als op de klantenservice staan altijd voor je klaar, om jou de ideale shopervaring te geven.

 

Nelson Schoenen in Groningen

Buysrogge stapt in de branche van Nelson Schoenen.