DATA-INFRASTRUCTUUR

data-infrastructuur, netwerkbekabeling, bandbreedte,

Data-infrastructuur door Buysrogge Safe .

Wij zijn gespecialiseerd als het gaat om adviseren, ontwerpen en aanleggen van multifunctionele netwerkbekabeling voor de moderne data-infrastructuur, ook wel bedrijfsnetwerk genoemd. Steeds meer diensten maken gebruik van dezelfde infrastructuur. Het is dus belangrijk dat deze professioneel en vooral multifunctioneel aangelegd wordt met uw huidige wensen en toekomst mogelijkheden. Wij ervaren steeds meer integratie van data, spraak en beeld in één communicatie-infrastructuur. Hierdoor ontstaat een groeiende behoefte aan bandbreedte. Een goede netwerkbekabeling met de juiste bandbreedte is dus de basis van een betrouwbare snelle verbinding.

Wij hebben veel ervaring met het realiseren van uw data-infrastructuur. Van tekening tot ontwerp naar realisatie en testen voor de certificering.

Waarmee moet u rekening houden bij een bedrijfsnetwerk?

  1. Netwerkomgeving 
  2. Netwerkbelasting 
  3. Bouwkundige omvang van het gebouw 

ALLES BEGINT MET DE BEKABELING DOOR BUYSROGGE

De bekabeling van een netwerk is te vergelijken met het wegennet van onze landelijke infrastructuur. De kabels zijn eigenlijk de snelwegen die het toelaten om (data)verkeer te vervoeren – de transmissiepaden om iets van A naar B te krijgen. Om in de vergelijking van het wegennetwerk te blijven, leggen we de verschillende onderdelen uit aan de hand van voorbeelden met de wegen. Bekabeling is eigenlijk onder te verdelen in drie onderdelen.

  1. Categorie / Klasse
  2. Bandbreedte
  3. Type afscherming

Buysrogge realiseert uw data-infrastructuur / bedrijfsnetwerk voor o.a.:

Voor het ontwerp en realisatie alsmede beheer en onderhoud van de meest moderne data- en communicatienetwerken is Buysrogge Safe een ervaren en betrouwbare partner.