Lichtontwerp door Buysrogge laten uitvoeren?

Openbare ruimtes zijn uitermate geschikt voor het creëren van beleving middels verlichting. Het interieur  maar ook gevels worden vaker ingezet voor een bepaalde sfeerbeleving. Denk bijvoorbeeld aan een logo met veel blauw. Versterk de huisstijl door de gevel op te laten lichten in blauw kleur.

 

Licht ontwerp gevel voorbeeld

 

 

 

 

In veel gevallen werken wij  voor lichtontwerpen nauw samen met de lichtarchitecten van bijvoorbeeld aantal grote  modeketens.Voor bedrijven en verzamelgebouwen tekenen wij vaak zelf het lichtontwerp.

Kwaliteit van het lichtontwerp – LED lichtplan

Een goed lichtontwerp voldoet aan twee belangrijke criteria:

 • Het doet recht aan de architectuur en – in het verlengde daarvan – het versterkt de karakteristieken van de architectuur.
 • Een sterk en evenwichtig lichtbeeld combineert rust en eenheid met dynamiek en ritme.

Daarnaast is het van groot belang dat het ontwerp geen lichthinder en lichtvervuiling veroorzaakt en het energiezuinig en duurzaam is.

Plan van aanpak

 1. INVENTARISATIE
  Op uw locatie bekijken we samen vrijblijvend naar de wensen en opgaven voor het project.
 2. TEKENING
  Een uitgewerkte technische tekening zorgt ervoor dat duidelijk wordt welke armaturen op welke plek komen, en wat de lichtopbrengst is. Ook eventuele maatwerk-armaturen worden opgenomen in het plan.
 3. REALISATIE
  Indien het lichtplan conform de wensen en eisen is goedgekeurd, plannen we de realisatie voor de uitvoerimg. Onze engineers zorgen ervoor dat het lichtplan tot in detail wordt gerealiseerd.
Lichtontwerp door Buysrogge
Getagd op: