Erkend leerbedrijf SBB

Erkend leerbedrijf SBB

Buysrogge Erkend leerbedrijf SBB

Het erkennen en ondersteunen van leerbedrijven is ondergebracht bij één organisatie: de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Een Erkend leerbedrijf als Buysrogge Safe b.v. is een schoolvoorbeeld voor de branche. Wij helpen studenten met de opleiding en leveren hiermee een belangrijke bijdrage  aan de toekomst van het vakmanschap in de elektrotechnische wereld.

Beroepsonderwijs en Buysrogge werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.  Zo  krijgen wij  steeds de vakmensen die we nu en in de toekomst broodnodig hebben. Samen werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

 

STAGEPLEK IN ASSEN? 

Zoek je een stageplek en heb je als doel de beste installateur -engineer- elektromonteur van de toekomst te worden? Informeer naar de mogelijkheden en wie weet bieden wij jou wel die stageplek waar je alle theorie in de praktijk kunt leren en meer! Tenslotte hebben wij negen verschillende diensten die non-stop worden doorontwikkeld en uitgebreid.

Wat wij natuurlijk wel verwachten van onze stagaires: enthousiast, leergierig, gemotiveerd, betrouwbaar en vooral echte interesse in dit prachtige vak.

Zie ook onze vacature voor impressie van de functieomschrijving als specialist bij Buysrogge.

 

Erkend leerbedrijf middelbaar beroepsonderwijs

Buysrogge Erkend Leerbedrijf