Buysrogge medewerkers Ons bedrijf

Allround in de elektrobranche 

Buysrogge Safe BV. is in 1986 opgericht door Piet Buysrogge in Assen. Piet legde de nadruk op kwaliteit, flexibiliteit, deskundigheid en een scherpe prijs. Deze combinatie is de reden dat het bedrijf in de afgelopen 30 jaar een goede naam heeft opgebouwd in de elektrotechnische bedrijfstak. In januari 2018 is het bedrijf overgenomen door de voormalige bedrijfsleider Menno Nieuwenkamp.

Buysrogge Safe BV. is een allround elektrotechnisch installatie bedrijf. De activiteiten waar wij ons voornamelijk mee bezig houden zijn onder meer brand en inbraak systemen, IP telefonie, camerasystemen, databekabeling, licht- en kracht installaties.

Doordat de technische ontwikkelingen binnen deze branche steeds verder gaat legt Buysrogge Safe BV. een grote druk op bijscholing. Hierdoor loopt onze organisatie altijd voor op de technische ontwikkelingen en kan u zodoende op een breed terrein van dienst zijn. Het dienstenpakket bestaat niet alleen uit levering van nieuwe, maar ook uit aanpassing en uitbreiding van bestaande installaties. Voor een gedetailleerd installatie- ontwerp of een advies kunt u ook terecht bij ons. Duurzaam ondernemen staat bij ons in hoog vaandel, hiervoor bieden wij verschillende oplossingen voor zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Verlichting-, camerasystemen, inbraak- en brandbeveiliging is een klein onderdeel van de vele technieken die in de showroom te zien zijn. Natuurlijk kunt u ons ook geregeld bezoeken op verschillende beurzen waar wij de nieuwste producten presenteren en demonstreren.

Service

Het verlenen van service en uitvoeren van kleinere opdrachten is voor ons eveneens een belangrijke activiteit. We beschikken hiervoor over volledig uitgeruste serviceauto’s en magazijn. Onze 24-uurs serviceorganisatie zorgt voor het verhelpen van eventuele storingen buiten de normale bedrijfsuren om.

Kwaliteits borging

Buysrogge Safe BV. is een door KEMA gecertificeerd voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.Voor het ontwerp en het aanbrengen van beveiligingssystemen is Buysrogge Safe BV. gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) voor zowel elektronische en bouwkundige beveiliging. Hiermee zijn we in staat u een totale beveiligingsoplossing te bieden overeenkomstig verzekeringsnormen en -eisen. Als erkend dealer hebben wij ruime kennis van verschillende telecommunicatie middelen. Wij werken met merken als NEC, Siemens, Gigaset, enz.

Download onze algemene brochure

Techniek Nederland, KIWA en InstallQ