KEK BV GUNT BUYSROGGE OPDRACHT BIJ HERINRICHTING KANTOORGEBOUW KLM HEALTH SERVICES TE SCHIPOL

KLM Healt Services heeft in haar aanbesteding, de opdracht voor de herinrichting van de locatie op het Stationsplein Noord-Oost 236 te Schiphol, gegund aan een samenwerkingsverband van KEK BV, EversPartners en Buysrogge Safe BV.

Een gedeelte van de begane grond, de gehele eerste alsmede een gedeelte van de tweede verdieping gaan volledig over de kop en worden volgens de huidige eisen en normen aangepast en opnieuw ingericht.  De samenwerking stelt ons in staat om de vraag en aanbod volledig naar wensen in te vullen. Onze werkzaamheden behelzen de aanpassing van de elektrische installatie, data-infrastructuur, werkplekinrichting en de verlichtingsinstallatie.

Een opdracht waar wij trots op zijn!

Onze opdrachtgever KEK BV:

KEK BV is al meer dan 15 jaar de specialist in turn key timmer- en interieurprojecten, van afbouw tot interieurbouw. Zij verzorgen het project van A tot Z, daarbij kunt u denken aan: interieur, wanden, vloeren, plafonds, verlichting, luchtinstallatie, elektriciteit, schilderwerk ect. We realiseren uw ideeën en bieden daarbij heldere en creatieve oplossingen.  Wij zijn daarom de ideale partner voor diverse interieurprojecten, of het nu gaat om een verbouwing of een compleet nieuw interieurproject

De Projectlocatie: KLM Health Services

KLM Health Services is een zelfstandige dochter van KLM NV en is expert op het gebied van werken, reizen en gezondheid. Deze expertise is niet alleen voor KLM beschikbaar, maar voor iedereen die op reis gaat. KLM Health Services biedt een totaalpakket aan preventie: voor, tijdens en na de reis. Voor zowel particuliere reizigers als bedrijven. Denk aan reizigersadvies, vaccinaties, medische keuringen en opleidingen. Op de luchthaven Schiphol is naast een Travel Clinic ook een compleet ingerichte huisartsenpost voor lastminute medische vragen en/of noodsituaties, inclusief een apotheek.

De samenwerking met Evers Partners – Raadgevend Ingenieurs:

EversPartners werkt voor veel en uiteenlopende opdrachtgevers in de industrie-, utiliteits- en woningbouw. Hun werkzaamheden omvatten het gehele bouwtraject vanaf het ontwerp tot en met de oplevering van woningen of vastgoed voor verschillende gebruiksdoelen zoals zorg, onderwijs en diensten. Na de bouwfase helpen zij ook graag met het beheer en onderhoud, voor het optimaal exploiteren en gebruiken van panden

 

KEK gunt Buysrogge opdracht KLM Health Services

Samenwerking opdracht KLM Health Services

KEK bv gunt Buysrogge opdracht bij herinrichting kantoorgebouw KLM Health Services.
Getagd op: