Nieuwe Miss Etam in Rotterdam vanaf mei 2018 volop in het licht!

miss-etam-geopend-in-alexandrium-shopping-center-848

 

 

 

 

 

Miss Etam Rotterdam Alexandrium volop in het licht gezet door ‘onze jongens”.

Onze werkzaamheden bij Miss Etam Rotterdam Alexandrium naderen hun eindfase.  Top werk van het hele team die we op dit project hebben gezet. Naast het lichtplan zijn we ook verantwoordelijk geweest voor de elektra, beveiliging, data, toegangscontrole etc.

Ook verzorgen wij 24/7 eventuele meldingen naar de meldkamer. Deze winkelketen maakt optimaal gebruik van onze diensten! Hiermee kunnen zij er zorgeloos vanuit gaan dat het gehele project perfect wordt afgestemd. ( in uren, in realisatie, beheren en beheersen )

Foto: Menno NieuwenkampMiss Etam lichtplan door Buysrogge

Miss Etam komt terug naar Alexandrium Shopping Center! De nieuwe winkel opent naar verwachting in mei haar deuren in het overdekte winkelcentrum.

Het bekende damesmode merk Miss Etam biedt dagelijks een wisselende collectie die aansluit op de Nederlandse vrouw. Of je nu een maatje meer hebt of juist niet, wat langer of korter bent; alle vrouwen zijn prachtig. Dat zegt Miss Etam al 90 jaar. Met het motto “Mooi jezelf zijn”, wordt de nadruk gelegd op je lekker in je vel voelen en dat ook uitstralen. Miss Etam is er voor alle vrouwen die gewoon blij zijn met zichzelf. Miss Etam is er voor jou en maakt damesmode die bij jou past.De nieuwe Miss Etam winkel opent naar verwachting in mei 2018 haar deuren op Poolsterstraat 39-43. Dit is naast Manfield en tegenover Zara.

Bronvermelding: Alexandrium-shopping-center /2-3-2018

Nieuwe Miss Etam in Rotterdam verlicht door Buysrogge.
Getagd op: