Paxton10 combineert toegangscontrole en video management in één simpele oplossing.

Beheer uw beveiliging vanaf een eenvoudig te bedienen platform, controleer de toegang tot uw gebouw en bekijk live videobeelden.

Paxton10 is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Krijg toegang tot uw Paxton10 systeem via de webbased interface. Dit betekent dat u uw systeem vanaf elk apparaat met webbrowser overal en op elk moment van de dag kunt beheren.

Ontwikkeld met ultieme eenvoud in gedachten, maakt Paxton10 gebruik van de nieuwste technologie die u helpt iedere locatie te voorzien van moderne toegangscontrole en video management, zonder ingewikkeld systeembeheer. Paxton10 is gemakkelijk in gebruik en is de toekomstbestendige beveiligingsoplossing voor uw gebouw.

Buysrogge is reseller van PAXTON producten en passen dit ook veelvuldig toe in totaaloplossingen voor de klant.  Wilt u meer weten of een digitale uitgebreide brochure ontvangen?

Waarom wij de producten van PAXTON adviseren? 

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercom systemen. Hun systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of camera of  honderden deuren of camera’s verspreid over verschillende locaties, zij  hebben samen met ons een oplossing voor uw behoeften. Toegangscontrole en video management bieden u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Daarnaast kunt u heel eenvoudig terug kijken wie er werkelijk door de deur is gegaan.

Als marktleider fabriceert Paxton al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole, video management en deurintercom oplossingen. Hun research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligingsdoeleinden.

Paxton 10 toegangscontrole en video management