Buysrogge Partners Telecommunicatie speelt een cruciale rol in de operationele bedrijfsvoering van iedere organisatie. Doorslaggevend is hierbij het selecteren en implementeren van de juiste functionaliteit tegen acceptabele kosten. Buysrogge biedt hiervoor complete oplossingen, variërend van eenvoudige systemen met enkele toestelaagigaset nsluitingen tot “state of the art” oplossingen voor enkele honderden gebruikers.

Voor elke organisatie bieden wij een toekomstvaste maatwerkoplossing. Hiervoor werkt Buysrogge nauw samen met gerenommeerde fabrikanten waaronder Siemens, Gigaset, Tiptel en Ziggo. Buysrogge beschikt over meer dan twintig jaar telecomervaring. Vanuit deze ervaring worden projecten van iedere omvang deskundig en efficiënt uitgevoerd, waarbij uiteraard altijd uw organisatie en haar wensen centraal staan.

Geregistreerd_Business_Partner

 

Buysrogge  kent als geen ander het belang van telecommunicatie in uw organisatie. Daarom investeren wij continue in het opleiden van onze medewerkers en onderscheiden wij ons in de telecommunicatie markt op kennis, ervaring en kwaliteit.

Als geregistreerd partner van ZIGGO Zakelijk bieden wij naast alle Ziggo producten ook goedkope VoIP telefonie diensten onder de naam BUZZ TELECOM.