VoIP Buzz Telecom. Voortaan belt u gewoon goedkoper over het internet met BUZZ TELECOM!

Buysrogge Safe  is geregistreerd partner van Ziggo Zakelijk en leveren wij VoIP telefonie zoals u dat wilt. Buzz Telecom is dé oplossing voor bellen over internet en is beschikbaar in verschillende pakketten.

 

Welk pakket u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbare verbinding en uitstekende service tegen zeer voordelige tarieven.

Wat betekent VoIP van Buzz Telecom?
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd betekent dit spraak (bellen) over het internet. U belt niet meer via het analoge telefoonnetwerk, maar via het Buzz Telecom netwerk. Dit maakt bellen stukken voordeliger en u hebt meer mogelijkheden, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met ISDN!

Voordelig en gemakkelijk
Met Buzz Telecom VoIP belt u over internet. Met een internetverbinding bent u al bereikbaar voor de hele wereld. Meer hebt u niet nodig! En komt u er toch even niet uit, dan staat onze serviceafdeling Buzz Support altijd voor u klaar. Buzz Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens echt betaalbaar.

Wist u dat alle BUZZ Telecom klanten onderling gratis bellen?
De oplossingen van Buzz Telecom zijn volledig schaalbaar. Of u nu een paar telefoonnummers nodig hebt of honderd, alles is mogelijk! Buzz Telecom is er voor iedere ondernemer : van eenmanszaak tot MKB en grote organisaties. Onze oplossingen werken over ADSL, kabel en glasvezel en zijn gemakkelijk op maat te maken.

 

logo 2 jog