Toegangscontrole en toegangsverlening.

In een complexer wordende wereld is veiligheid en toegangscontrole een steeds belangrijker wordend issue. Er zijn gelukkig tegenwoordig ideale oplossingen voor het onder toezicht en gecontroleerd toelaten van personen.

Via een toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een bedrijf of organisatie bedoeld. Door een systeem met verschillende middelen – zoals een intercom, slagboom, toegangspas, RFID of biometrische toegangscontrole – wordt een persoon wel of niet toegang verleend.

Verschillen tussen toegangscontrole en toegangsverlening

Toegangscontrole registreert en controleert ingangen. Het ccontroleert wie, waar en wanneer iemand naar binnen mag. Daarnaast slaat het systeem de toegangsinformatie en persoonsgegevens op in een database. Een verantwoordelijke voor de beveiliging kan de database inzien en het toegangsproces hierop aanpassen.

Toegangsverlening  eenvoudig uitgelegd de toegang openen en sluiten van deuren, poorten of ingangen.

Buysrogge biedt voor beide toegangsbeveiligingen de meest slimme en geavanceerde oplossingen die het beste passen bij de organisatie. Bijvoorbeeld

  • Voor veel ondernemers is bijvoorbeeld een elektronische toegangscontrole van ongewenst bezoek in hun magazijn of kantoor belangrijk.
  • Vergrendelingssystemen en toegangsbeheeroplossingen als bijvoorbeeld keycards voor hotels.
  • De deur openen met een tag  (ook wel druppel genoemd) is veilig, eenvoudig en vooral heel simpel in gebruik. De sleutel wordt vervangen door een tag met RFID technologie.
  • etc.

Wilt u uw toegangscontrole optimaal inregelen, dan kunnen wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Het eerste wat wij met u bespreken is nagaan waar het belang aan hecht en wat de noodzaak is. Er zijn voor ons tal van vragen bij het bepalen van de juiste keuze van uw toegangscontrole. Moet het systeem bijvoorbeeld bestuurbaar zijn op afstand. Moeten er regelmatig wijzigingen op toegang doorgevoerd worden. Wilt u weten wie waar wanneer geweest is?

Wat wij zelf in de praktijk ervaren en meenemen in een advies zijn de integratiemogelijkheden van uw toegangscontrole. Met andere woorden een toegangscontrolesyssteem zal steeds meer een deeluitmaken van de volledige beveiliging van uw bedrijf.  De moderne toegangscontrole is vaak een combinatie van een intregatie met toegang, camera’s tijdregistratie, lockers en/of alarm. Wij helpen u graag met een solide basis, een syssteem wat voorbereid is op de toekomst.

toegangscontrole, toegangsverlening

Buysrogge biedt organisaties oplossingen in toegangscontrole en toegangsverlening

 

Toegangscontrole en toegangsverlening