Inbraakbeveiliging

Een (poging tot) inbraak heeft een grote impact op uw veiligheidsgevoel. Er zijn vreemden binnengedrongen in uw huis of bedrijf.  Ze hebben schade aangebracht en waardevolle spullen ontvreemd. Hoe kunt u uw eigendom beter beveiligen? Welke inbraakpreventie is het geschiktst?

Inbraakbeveiliging, alarmbeveiliging, Buysrogge

Buysrogge biedt huiseigenaren diverse oplossingen als het gaat om inbraak- alarmbeveiliging.

 

Producten

Buysrogge Safe  installeert alleen goedgekeurde beveiligingsapparatuur, hierbij worden o.a. de volgende merken gevoerd:

Meldkamer aansluiting

Er zijn verschillende gecertificeerde meldkamers binnen Nederland. Deze meldkamers zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat en bezitten een vergunning van het Ministerie van Justitie. Alle beveiligingsmedewerkers van de meldkamer zijn gescreend op betrouwbaarheid door de politie en hebben de vereiste opleidingen gevolgd.

Advies

Om op al uw vragen een deskundig antwoord te krijgen, kunt u gerust een afspraak maken voor een nadere kennismaking. Onze specialisten leggen u duidelijk uit hoe een object het best beveiligd kan worden. Zij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Een inbraakbeveiliging / alarmsysteem die het beste bij uw pand of woning.

Een inbraakbeveiliging wordt altijd afgestemd op de individuele gebruiker. Hiervoor is ook een goede afstemming nodig en uiteraard moet er sprake zijn van deugdelijk onderhoud. Als erkend beveiligingsinstallateur neemt Buysrogge Safe  dit graag ter hand. Wij werken daarbij volgens de daartoe opgestelde regels die gelden voor CCV BORG Technische Beveiligingsbedrijven. Buysrogge Safe heeft een 24 uurs service- en storingsdienst, deze zal indien nodig uitrukken om een storing op te lossen.

Een meldkamer kan u de volgende diensten bieden:

  • Alarmafhandeling

Inbraak- en brandmeldingen, afkomstig van het beveiligingssysteem, worden zeer snel afgehandeld. Hierbij worden politie, brandweer, bewakingsdiensten of waarschuwingsadressen gewaarschuwd.

  • Alarm verificatie

De meldkamer kan bij een alarmmelding direct zien wanneer en door wie er in / uitgeschakeld is en welke detector(s) het alarm heeft/hebben veroorzaakt. Deze informatie kan de meldkamer weer aan u, de sleutelhouders, politie, brandweer of bewakingsdienst doorgeven.

Wij bieden verschillende abonnementsvormen. Download hier onze tarieven voor 2019

 

meldkamer tarieven Buysrogge

Tarieven voor jaarabonnementen meldkamer ondersteuning

 

 

 

 

 

 

 

Sociale alarmering

Het gaat hierbij om hulpaanvragen van ouderen, gehandicapten of thuiszorgpatiënten. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen bijvoorbeeld buren, familie, huisarts of thuiszorginstelling worden gewaarschuwd

Buysrogge biedt u een meldkameraansluiting volgens tarieven via een inkoopregeling. Buysrogge Safe heeft overeenkomsten met de volgende meldkamers:

  • Alarm Meldnet
  • Trigion AlarmServiceCentrale
  • Security Monitoring Center
  • Securitas Alert
  • MPL Alarm & Communicatie Centrale