Gelukkig zien we steeds meer “goed nieuws” rondom inbraken

Een inbraak alarmbeveiliging is niet alleen een investering ter bescherming van je kostbare eigendommen! Maar ook een investering om je veiliger te voelen. Inbrekers schuwen tegenwoordig geweld en mishandeling niet. Ze worden brutaler en gebeurtenissen van een inbraak met een gijzeling of zware mishandeling is tegenwoordig scheer en inslag.

Inbrekers willen zoveel mogelijk geruisloos te werk en proberen beveiliging en camera’s te vermijden. Bij het afgaan van het alarm gaan ze meestal op de vlucht. Immers een alarm is vaak in combinatie met camerabeveiliging.

Ook al heeft u niets in huis aan kostbaarheden, aan de buitenkant is dit natuurlijk niet te zien.

Vraag ons gerust naar een goed sluitende oplossing voor uw woning of bedrijfspand.