Ons bedrijf

Allround in de elektrotechnische branche

Toen het begon

Buysrogge Safe BV is opgericht in 1986 door Piet Buysrogge te Assen. Met de nadruk op, flexibiliteit, deskundigheid en scherpe prijzen heeft Piet een solide reputatie opgebouwd voor het bedrijf in de elektrotechnische sector gedurende de afgelopen 40 jaar. In januari 2018 is het bedrijf overgenomen door Menno Nieuwenkamp, ​​toen al 18 jaar bedrijfsleider bij de organisatie.

Nu

Vandaag de dag ontwerpen, installeren en onderhouden wij elektrotechnische installaties voor diverse opdrachtgevers in de utiliteitsbouw, renovatie en nieuwbouw. Onze expertise omvat inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroom en zorgsystemen.

Wij zijn trots op onze diverse opdrachten, variërend van bekende winkelketens, hotels en kantoorcomplexen tot zorginstellingen en bedrijfsverzamelgebouwen, en zelfs lokale woonwinkels. Ook particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor genomen, zoals het installeren van camera-inbraakbeveiliging van het aanleggen van een compleet nieuw elektriciteitsnetwerk.

Bij Buysrogge staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven naar goede service, kennis en betrouwbaarheid in al onze projecten.

Neem gerust contact  met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

DOWNLAD ONZE ALGEMENE BROCHURE

Continue in ontwikkeling

Doordat de technische ontwikkelingen binnen deze branche steeds verder gaan, legt Buysrogge Safe BV een grote druk op bijscholing. Hierdoor loopt onze organisatie altijd voor op de technische ontwikkelingen en kunnen wij u op een breed terrein van dienst zijn.

Het dienstenpakket bestaat niet alleen uit de levering van nieuwe, maar ook uit de aanpassing en uitbreiding van bestaande installaties. Voor gedetailleerde installatieontwerpen of advies kunt u ook bij ons terecht.

Energietransitie / verduurzaming

Duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bieden wij verschillende oplossingen, zoals het plaatsen van zonnepanelen.

Verlichting, camerasystemen, inbraak- en brandbeveiliging zijn slechts kleine onderdelen van de vele technieken die wij aanbieden.

Service 

Het verlenen van service en het uitvoeren van kleinere opdrachten is voor ons eveneens een belangrijke activiteit. We beschikken hiervoor over volledig uitgeruste serviceauto’s en een magazijn. Onze 24-uurs serviceorganisatie zorgt voor het verhelpen van eventuele storingen buiten de normale bedrijfsuren.

Kwaliteitsborging

Buysrogge Safe BV is een door InstalQ erkende installateur en KIWA-gecertificeerd voor brand- en inbraakbeveiliging. Hiermee zijn we in staat u een totale beveiligingsoplossing te bieden die voldoet aan verzekeringsnormen en -eisen. Als erkend dealer hebben wij ruime kennis van verschillende telecommunicatiemiddelen. Wij werken met merken als NEC, Siemens, Gigaset, enzovoort.