Referenties

Tefal / Home & Cook 

Gerealiseerd, een complete elektrotechnische installatie voor de nieuwe winkel in Roosendaal?  Van groepenverdelers en stopcontacten tot complete verlichting en databekabeling. Laat ons ook uw veiligheid uit handen nemen en zorg voor een veilige en betrouwbare elektrische installatie voor uw winkel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Zonnepanelen voor de  woning

Een complete zonnepaneelinstallatie is gerealiseerd, inclusief de plaatsing van de panelen en de PV-omvormer, evenals de installatie van een nieuwe groepenkast in de meterkast. Hierdoor is deze woning volledig voorbereid op duurzaamheid.

Onze zakelijke klanten?

Wij kunnen het zo gek niet bedenken. Van een grote bekende schoenengroothandel/ distributeur met eigen schoenenwinkels tot de meest bekende winkelketens in heel Nederland. Deze opdrachtgevers zijn vaak op projectbasis aangenomen en vaak langere trajecten op diverse locaties.

Particulieren 

Naast de zakelijke markt bieden wij onze professionele dienstverlening ook aan de particuliere markt. Woningen worden voorbereid op de energietranstie. Inbraak- alarmbeveiling maar ook vervanging van de elektra.