Mannes tegenover ons nieuw project in eigen stad Assen

Dichtbij werken en een mooi uitzicht op “onze Mannes”.

Buysrogge mocht de elekrotechnische installatiewerkzaamheden van de bestaande nieuwbouw van “toren A, B en C voor zijn rekening nemen.
Projectmatig en in planning met andere partijen werken wij nog met regelmaat op de begane grond van toren A.

Representatieve en hoogwaardige kantoorruimte pal tegenover het vernieuwend Centraal Station Assen. De kantoorruimte maakt deel uit van een kantorencomplex bestaande uit 3 verbonden zelfstandige bouwdelen; toren A, B en C. Het Stationsplein is direct aan het Centraal Station van Assen gelegen. Het gebouw omvat als een onmiskenbare blikvanger in het straatbeeld van Assen. Niet alleen het Centraal Station is binnen handbereik, ook de Asser binnenstad is op enkele loopminuten van het gebouw gelegen.